YogaFina

YogaFina

Menu

DocenteEven voorstellen?


Mijn naam is Margo van den Bosch en ik ben een gediplomeerd Hatha Yoga docente. Hiervoor heb ik een 4-jarige opleiding aan de Yoga Academie Nederland gevolgd. Ik ben lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland, http//www.yoganederland.nl.


Ook ben ik gecertificeerd voor het lesgeven aan kanker en ex-kankerpatienten bij de Stichting Yoga & Kanker in Amsterdam www.yogaenkanker.nl

Dit is een milde vorm van yoga speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep. Deze vorm van yoga kan een mooie aanvulling geven tijdens en na de behandeling van deze ziekte.


M'n yogalessen zijn een mix van Hatha- en Kashmir yoga maar ook andere yogatradities zoals o.a. Tibetaanse- en Kundalini yoga, waarbij de aandacht voor het juist gebruik van de adem een grote rol speelt. Naast het geven van yogales volg ik regelmatig zelf seminars en workshops.


"De eerste keer dat ik een yogales volgde, merkte ik meteen dat mijn lichaam door de jaren heen een stuk minder flexibel was geworden. Maar door regelmatig oefenen ontdekte ik dat m'n lijf steeds soepeler werd, het gevoel makkelijker te kunnen bewegen, meer ruimte in m'n lichaam. Doordat ik mij op fysiek vlak beter begon te voelen en meer energie kreeg, 

had dit ook uitwerking op m'n humeur. Dit gevoel wil ik doorgeven in m'n lessen".Kom en ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen!Contactgegevens:


Margo van den Bosch

Vrijzicht 74

1068 CE Amsterdam

06-34269944


yogafina@kpnmail.nl

KvK 63974800