YogaFina

YogaFina

Menu

Yoga en kanker


"Neem de kwaliteit van jouw leven in eigen hand"


Je hebt kanker en je ondergaat diverse behandelingen. Die zijn vaak erg zwaar, zowel lichamelijk als geestelijk. Je wil zo snel mogelijk weer in balans komen zodat je de volgende behandeling beter kunt doorstaan of om het leven daarna weer op te pakken wanneer je beter bent verklaard.


Hoe doe je dat?

Een aangepaste vorm van yoga kan je ondersteunen in dit proces, zowel tijdens de ziekte of in de herstelfase. Mocht je hormoontherapie ondergaan en last krijgen van je gewrichten en/of oedeem dan is deze vorm van yoga een aanrader. Ik heb hiervoor een speciale vervolgopleiding gevolgd bij de Stichting Yoga en Kanker in Amsterdam.


Waar bestaat het H-programma uit?

  • Aangepaste, eenvoudige yoga-oefeningen
  • Ademhalingsoefeningen
  • Meditatie en klankheling
  • Visualisaties en affirmaties
De opbouw van de les is afgestemd op de beperkingen van de individuele (ex)kankerpatient. Het verdient aanbeveling dat een deelnemer voor de aanvang van een H-yogales zijn of haar behandelend arts raadpleegt i.v.m. contra-indicaties.

H-Yogalessen worden gegeven door gekwalificeerde H-yogadocenten. De opleiding is erkend als specialisatie door de Vereninging Yogadocenten Nederland (VYN).


Contact:

Neem contact op door te mailen naar yogafina@kpnmail.nl

Of bel naar 06-34269944